REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Humrová majonéza

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jemné nudličky humřího masa, spojené majonézou spolu s celerem, dochucené citrónovou šťávou, cukrem, octem a solí.


Ingredience:
Na 500 g:
297 ghumřího masa (konzerva)
18 gzákladní majonézy
6 gsterilovaného celeru bez nálevu
5 gcitrónové šťávy
0,5 gcukru
0,5 goctu
0,5 gsoli

Postup:

1. Z humřího masa odstraníme nálev a chrupavkovitá vlákna a maso nakrájíme na jemné nudličky
2. Promícháme se sterilovaným celerem, nakrájeným rovněž na nudličky, s majonézou, ochutíme citronovou šťávou, octem, cukrem a podle potřeby vše osolíme
3. Majonézu promícháme lehce tak, aby se všechny komponenty dobře spojily.

Poznámka:

– Příprava základní majonézy viz: Majonéza základní .

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy