REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hrášek se žampióny

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dušený hrášek na cibulce se žampióny.


Ingredience:
500 ghrášku (sterilovaného)
200 gžampiónů
50 gmásla
1 kscibule
sůl

Postup:

1. Žampióny očistíme, opláchneme a nakrájíme na tenké plátky
2. Na rozpuštěném másle orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme připravené žampióny, společně krátce osmahneme, přidáme trochu nálevu z hrášku, mírně osolíme a krátce podusíme
3. K podušeným žampiónům s cibulí přidáme hrášek a již jen prohřejeme.

Doporučení:

Podáváme jako přílohu k masu.

Poznámka:

Zeleninu dusíme při nižší teplotě, aby se nezničily vitamíny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy