REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelené fazolové lusky podušené spolu s jarní cibulkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zelené čerstvé, nebo i zmražené fazolové lusky podušené spolu s jarní cibulkou, dochucené solí, pepřem a případně i slaninou.


Ingredience:
200 gzelených fazolových lusků (mohou být i mražené)
100 gmásla
100 g(anglické slaniny)
8 ksmalých zelených cibulek i s natí (jarní cibulka) nebo malých pórků
sůl
pepř

Postup:

1. Na pánvi na rozpuštěném másle podusíme zelené fazolky spolu s cibulkami
2. Změklou zeleninu osolíme a servírujeme teplou jako přílohu.

Doporučení:

Máslo můžeme doplnit o kostičky nadrobno nakrájené anglické slaniny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy