Maso potřené bylinkovou směsí s hořčicí, obložené cibulemi, v alobalu grilované.
Ingredience:
1 kg | hovězí hrudi |
4 ks | stroužků česneku |
2 ks | velké cibule |
3 lžíce | sekaného čerstvého tymiánu |
2 lžíce | sekaného čerstvého rozmarýnu |
2 lžíce | oleje |
1/4 šálku | dijonské hořčice |
mletý pepř | |
sůl |
Postup:
1. Maso očistíme, omyjeme a osušíme
2. V hmoždíři rozmělníme na drobno nasekané bylinky s oloupanými stroužky česneku, olejem, solí a pepřem 3. Bylinkovou směs smícháme s dijonskou hořčicí a směsí potřeme maso, které zabalíme jako roládu a zpevníme provázkem
4. Maso obložíme měsíčky oloupaných cibulí, zabalíme do alobalu, dáme na gril a pečeme 1,5-2 hodiny.
Podáváme s bramborami ve slupce, které upečeme zabalené v alobalu vedle masa.