REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí pečeně s hořčicí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Maso potřené bylinkovou směsí s hořčicí, obložené cibulemi, v alobalu grilované.


Ingredience:
1 kghovězí hrudi
4 ksstroužků česneku
2 ksvelké cibule
3 lžícesekaného čerstvého tymiánu
2 lžícesekaného čerstvého rozmarýnu
2 lžíceoleje
1/4 šálkudijonské hořčice
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Maso očistíme, omyjeme a osušíme
2. V hmoždíři rozmělníme na drobno nasekané bylinky s oloupanými stroužky česneku, olejem, solí a pepřem 3. Bylinkovou směs smícháme s dijonskou hořčicí a směsí potřeme maso, které zabalíme jako roládu a zpevníme provázkem
4. Maso obložíme měsíčky oloupaných cibulí, zabalíme do alobalu, dáme na gril a pečeme 1,5-2 hodiny.

Doporučení:

Podáváme s bramborami ve slupce, které upečeme zabalené v alobalu vedle masa.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy