REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí plátky na pepři

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky masa marinované v sójové omáčce s pepřem a potřené olejem, na grilu grilované.


Ingredience:
4 ksplátků falešné svíčkové
2 lžícesójové nebo worcesterské omáčky
2 lžíceoleje
1 lžícečerného pepře
sůl

Postup:

1. Na hrubo rozdrcený pepř smícháme se sójovou nebo worcesterskou omáčkou
2. Odblaněné maso omyjeme, dobře osušíme a necháme ve směsi sójové omáčky s pepřem asi 20 minut odležet, tu a tam maso lehce promneme prsty
3. Před grilováním jednotlivé porce zbavíme papírovým ubrouskem většiny marinády, poté plátky potřeme olejem a grilujeme z každé strany asi 4 minuty
4. Osolíme po ukončeném grilování.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy