REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí paštika dle Saidlové

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ze zbytků vařeného nebo pečeného hovězího masa připravená chutná delikatesa.


Ingredience:
200 gzbytků vařeného nebo pečeného hovězího masa
50 gzrnek jalovce
50 gmásla
veka (bílé pečivo)

Postup:

1. Kousky uvařeného hovězího rozmixujeme i se semínky jalovce
2. Vmícháme máslo
3. Touto směsí potřeme plátky bílé veky a popřípadě ozdobíme (vajíčko, pórek, paprika, chilli papričky….).

Doporučení:

Výše uvedený recept velmi překvapí na klasickém chlebíčku místo tzv. „vlašáku či pařížanu“ a lze dále zdobit šunkou, sýrem, okurkou ….. dle chuti, fantazie i stavu ledničky.

Poznámka:

Místo jalovce lze použít plechovku sardinek s cibulí, naráz dostanete jinou škálu chutí!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy