REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí na paprice

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostky hovězího masa dušené na cibulové základě s česnekem, slaninou a paprikami doměkka.


Ingredience:
600 ghovězího masa (kližky)
100 ganglické slaniny
4 kscibulí
3 ksstroužků česneku
1 ksčervené papriky
1 kszelené papriky
1 ksoranžové papriky
1 lhovězího vývaru
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Očištěné hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky
2. Maso osmahneme na drobno nakrájené anglické slanině a když se šťáva vydusí na tuk, maso osolíme, opepříme, přidáme očištěné na kostky nakrájené papriky, oloupané na proužky nakrájené cibule a oloupané na drobno nasekané stroužky česneku
3. Krátce vše osmahneme, zalijeme hovězím vývarem a zvolna dusíme doměkka
4. Podáváme s čerstvým pečivem.

Doporučení:

Kdo má rád hustší omáčky, může ji zahustit jíškou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy