REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí játra se slaninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Slaninou prošpikovaná hovězí játra, opečená na roštu grilu.


Ingredience:
600 ghovězích jater
50 gslaniny
2 lžíceoleje
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Hovězí játra odblaníme, omyjeme, osušíme, nakrájíme na silnější plátky a prošpikujeme slaninou nakrájenou na nudličky
2. Pak okořeníme mletým pepřem, polijeme olejem a necháme chvíli na chladném místě odležet
3. Rozehřejeme gril, odleželá játra srovnáme na grilovací rošt a po každé straně grilujeme 3 minuty
4. Před podáváním osolíme a servírujeme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem buď v celku, nebo nakrájená na menší kousky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy