REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaná telecí játra

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Očištěné telecí játra nakrájené na plátky, opepřené a potřené máslem, tepelně upravené na grilu.


Ingredience:
800 gtelecích jater
4 lžícemásla
petrželka
pepř
sůl

Postup:

1. Telecí játra si odblaníme, zbavíme žilek a nakrájíme na plátky asi 1 cm silné
2. Poté plátky jater opepříme, potřeme rozehřátým máslem a na mírně rozehřátém grilu grilujeme, dokud nejsou játra měkká, během grilování obracíme a potíráme máslem
3. Ugrilované plátky jater přeložíme na talíře, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy