REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí jazyk se sardelovou pastou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky uvařeného jazyka pokapané citronovou šťávou, potřené máslem smíchaným se sardelovou pastou, grilované.


Ingredience:
2 ksvařených hovězích jazyků
2 lžičky citronové šťávy
4 lžícemásla
sardelová pasta

Postup:

1. Uvařený hovězí jazyk vložíme na chvilku do studené vody, pak ho oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a pokapeme citronovou šťávou
2. Plátky jazyka potřeme máslem smíchaným se sardelovou pastou
3. Potom plátky srovnáme na grilovací rošt, vložíme do grilu a grilujeme 2 minuty po každé straně
4. Grilované plátky jazyka upravíme na mísu, obložíme kolečky citronu a podáváme s čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy