REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Houskový křen II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělá příloha jak k vařenému hovězímu, tak vepřovému masu.


Ingredience:
4 lžícestrouhaného křenu
2 lžícezakysané smetany
2 lžícenasekané petrželky
1 kshousky, den staré
2 dlvývaru (hovězí ,vepřový)
pepř
sůl

Postup:

1. Housku nakrájíme na kostičky a rozvaříme ve vývaru, promícháme vidličkou na hladkou kaši
2. Vývar s houskou necháme zchladnout, zahustíme a dochutíme nastrouhaným křenem a petrželkou, osolíme, opepříme, vše důkladně promícháme
3. Nakonec houskový křen zjemníme smetanou a dáme vychladit, podáváme jako přílohu k vařenému masu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy