REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Houbový kaviár

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podušené houby, nasekané a smíchané s orestovanou cibulkou a kořením.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
500 ghub
2 kscibule
3 lžíceoleje
mletý pepř
pažitka
citronová šťáva
ocet
sůl

Postup:

1. Očistěné houby podusíme v troše osolené a okyselené vodě doměka
2. Scedíme je a po odkapání jemně nasekáme
3. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném oleji, vychladíme, promícháme s houbami, mletým pepřem, solí, citronovou šťávou, necháme chvíli proležet
4. Před podáváním posypeme jemně nasekanou pažitkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy