REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Houbový kaviár II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podušené houby smíchané s cibulí, tvarohem, sýrem, oreganem a mletou paprikou.


Ingredience:
400 ghoubové směsi
100 gpolotučného tvarohu
50 gsmetanového sýru
1 ksvětší cibule
1/2 kssvazku oregana
mletá paprika
máslo
sůl

Postup:

1. Houby očistíme a nakrájíme nadrobno
2. Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme houby, za stálého míchání je 10 minut opékáme, osolíme, ochutíme mletou paprikou a necháme zchladnout
3. V míse smícháme polotučný tvaroh, smetanový sýr, nadrobno nasekané oregano, přidáme zchladlé houby, vše dobře promícháme a podle potřeby dochutíme solí
4. Podáváme s čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy