REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hořčice ze zelených rajčat

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní hořčice připravená ze zelených rajčat, feferonek, paprik, cukru a cibule.


Ingredience:
2 kgzelených rajčat
2 kgzelených paprik
1 kgcibule
100 gcukru
100 gfeferonek
100 mlocta 8 %
1/2 sáčkusladké papriky
1 sáčeknakladače Deko

Postup:

1. Všechnu zeleninu omyjeme, papriky zbavíme jadřinců, cibuli oloupeme a nakrájíme na menší kostky
2. V mixéru rozmixujeme na kaši
3. Za častého míchání vaříme rozmixovanou zeleninu i s kořením a octem asi 40 minut
4. Ještě horkou hmotu plníme do sklenic, důkladně uzavřeme a necháme vychladnout dnem vzhůru.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy