REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Herteplé s fazulú z Brněnska

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Den předem máčené fazole, uvařené a smíchané s posekanými, uvařenými brambory, orestovanou cibulkou a škvarky.


Ingredience:
600 gbrambor
200 gfazolí
80 gsádla se škvarky
1 kscibule
voda
sůl

Postup:

1. Den předem namočené fazole uvaříme v téže vodě do měkka, pak je scedíme
2. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a posekáme
3. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na sádle se škvarky a promícháme s okapanými fazolemi a posekanými bramborami
4. Pokrm osolíme a můžeme podávat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy