REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hanácký kapr

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Orestované porce kapra, přelité sýrovou směsí, zapečené.


Ingredience:
Rozpis na dvě porce:
200 gkapra
40 gtvrdého sýra
20 goleje
10 gmásla
1 ksvejce
sušená petrželová nať
sůl

Postup:

1. Obě porce kapra osolíme a prudce opečeme po obou stranách na oleji
2. Do rozšlehaného vejce vmícháme nastrouhaný sýr, trochu rozemnuté sušené petrželové nati, nepatrně osolíme
3. Opečené porce kapra dáme do máslem vymazané zapékací misky, zalijeme připravenou směsí 4. Rychle zapečeme v silně vyhřáté troubě.

Poznámka:

Hodnota jedné porce kapra je 1577 J.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy