REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilované cibulky s natí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchá zeleninová příloha, na grilu opečené cibulky s natí.


Ingredience:
10 kscibulek s natí
3 lžíceolivového oleje
2 lžičkybalzámového octa
černý mletý pepř
mořská sůl

Postup:

1. Cibulky rozkrojíme na poloviny a potřeme je olivovým olejem
2. Grilujeme 6-7 minut, jednou otočíme
3. Nakonec cibulky potřeme balzámovým octem
4. Podle chuti osolíme a opepříme, podáváme teplé, ale i za studena.

Doporučení:

– Balzámový ocet můžeme vynechat nebo ho nahradíme citrónovou šťávou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy