REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaná jablka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vydlabaná jablka naplněná malinovou zavařeninou a mandlemi, posypaná skořicí, v alobalu s máslem grilovaná na roštu grilu.


Ingredience:
4 ksnavinulých jablek
3 lžícesekaných mandlích
2 lžícemalinové zavařeniny
1 lžícemásla
mletá skořice

Postup:

1. Jablka omyjeme, osušíme a vydlabeme jádřince, vzniklou dutinu vyplníme malinovou zavařeninou a na drobno nasekanými mandlemi
2. Navrch dáme několik vloček másla a posypeme mletou skořicí
3. Jablka pevně zabalíme do alobalu a grilujeme 25 – 30 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy