REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaná hovězí roštěná s pomeranči

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na plátky nakrájená hovězí roštěná, marinovaná, grilovaná, servírovaná s opečenými plátky pomeranče.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
800 ghovězí roštěné
2 lžíceolivového oleje
1 lžičkagriovacího koření
olej na potření grilu

Postup:

1. Hovězí roštěnou nakrájíme na plátky, lehce je z obou stran naklepeme a okraje na několika místech nařízneme
2. Plátky masa posypeme grilovacím kořením a potřeme olejem
3. Steaky zabalíme do fólie a necháme v lednici asi 2 hodiny marinovat
4. Rozpálený gril mírně potřeme olejem a hovězí steaky grilujeme asi 5 minut z každé strany, další 3 minuty necháme maso dojít na slabém žáru
5. Spolu s masem grilujeme i na plátky nakrájený pomeranč.

Doporučení:

Takto připravené hovězí maso servírujeme například se studenou pomerančovou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy