REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Frenštatské škračky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na cibulovém základě orestovaná vepřová játra, promíchaná s vejci.


Ingredience:
600 gvepřových jater
100 gcibule
60 goleje
4 ksvejce
trochu chilli koření
kmín
sůl

Postup:

1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli na jemno
2. Přidáme na kostičky nakrájená játra
3. Okořeníme kmínem a opečeme
4. Potom přidáme vejce, sůl, chilli koření a všechno spolu zamícháme.

Doporučení:

Podáváme s vařenými brambory nebo s chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy