REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Francouzský toust s letním ovocem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vaječné tousty obložené letním ovocem, dochucené medem nebo čokoládou a skořicí, ozdobené šlehačkou a mátou.


Ingredience:
500 gRosického toustového chleba Penam
120 gčerstvého letního ovoce (můžeme použít i zmrazené, nebo zavařené)
1 baleníšlehačky
2 lžičkymleté skořice
2-4 ksvejce
med nebo čokoláda
moučkový cukr
snítky máty

Postup:

1. Tousty namočíme do rozšlehaného vejce se skořicí a opečeme je na pánvi na rozpuštěném másle
2. Hotové tousty dáme na talíře a posypeme cukrem moučkou
3. Na toasty poklademe ovoce nakrájené na kolečka a ozdobíme šlehačkou, můžeme je i pokapat medem nebo rozpuštěnou čokoládou
4. Dozdobíme mátou a ihned, ještě teplé, podáváme.

Poznámka:

Zdroj: toustovani.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy