REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Filé po cikánsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ochucené plátky rybího filé zakapané kečupem, upečené v troubě spolu s cibulí a nakrájenou paprikou.


Ingredience:
600 grybího filé
3 lžícevody
3 kscibule
3 kspapriky
trochu kečupu
česnek
máslo
mletá paprika
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Plátky rybího filé potřeme oloupaným prolisovaným česnekem, osolíme je, opepříme a posypeme mletou paprikou
2. Pekáček vymažeme změklým máslem, dno vyložíme plátky filé a zakapeme kečupem
3. Pak na filé rozložíme oloupané, na kolečka nakrájené cibule, na ně poklademe očištěné na proužky nakrájené papriky a vše zalijeme vodou
4. Dáme do vyhřáté trouby na 190-200 °C a pečeme asi 30 minut.

Doporučení:

Podáváme s čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy