REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Džuveč z drobných rybek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept z Bulharské kuchyně.


Ingredience:
Recept na 4 porce:
800 gdrobných rybek
1,5 dlbílého vína nebo
(vody s trochou citronové šťávy)
4 lžíceoleje
4 ksstroužky česneku
2 kscibule
3 kszrnka pepře
bobkový list
petrželová nať
sůl

Postup:

1. Očištěné ryby naskládáme do pekáčku
2. Osolíme, zalijeme vínem a olejem
3. Přidáme drobně nakrájený česnek, na plátky nakrájenou cibuli, pepř, bobkový list a nadrobno nasekanou petrželovou nať 4. Pečeme v mírně vyhřáté troubě (180 °C) doměkka.

Doporučení:

– Příloha: Podáváme teplé s vařenými brambory a zeleninovým salátem nebo zastudena s chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy