REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Džulbastija

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mírně naklepané roštěnky, potřené česnekem, servírované posypané jemně nakrájenou cibulí.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
4 ksroštěnky
150 gcibule
mletý pepř
feferonky
česnek
olej
sůl

Postup:

1. Z dobře odleželých roštěnek odkrojíme tuk a šlachy, po okrajích je mělce nařízneme, jemně naklepeme
2. Opečeme je na roštu (nebo na oleji na pánvičce)
3. Nakonec maso potřeme česnekem rozetřeným se solí, opepříme, pokapeme olejem, posypeme jemně nakrájenou cibulí a ihned podáváme.

Doporučení:

Příloha: Feferonky, smažené bramborové hranolky a zeleninový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy