REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dušené kysané zelí se slaninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant na přílohové zelí podušené spolu se škvarky.


Ingredience:
1 kgkysaného zelí
100 gslaniny
voda
cukr
sůl

Postup:

1. Slaninu nakrájíme nadrobno, rozpustíme ji
2. Na polovinu sádla se škvarky dáme zelí překrájené na menší kousky i s nálevem, ještě trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka
3. Podle chuti osolíme, osladíme cukrem a každou porci na talířích polijeme druhou polovinou rozpuštěné slaniny.

Poznámka:

Foto: Naďa Indruchová

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy