REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dušené kabačky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kabačky – druh malých zelených paprik.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
400 gmalých kabaček (druh paprik)
300 gcibule
5 lžicoleje
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Kabačky před přípravou oloupeme, konce seřízneme a lžičkou vyškrabeme semena 2. Cibuli nakrájenou na plátky a celé kabačky dáme do malého hrnce, zalijeme olejem a dusíme pod pokličkou na velmi malém plaménku doměkka (asi 50 minut)
3. Před podáváním je osolíme a opepříme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy