REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

přílohy

Červená řepa dušená na smetaně

Recept z Ruska na dušenou červenou řepu.

Dušené kabačky

Kabačky – druh malých zelených paprik.

Kabačky na sladkokyselo

Kabačky, neboli papriky orestované na oleji a podušené s cukrem, pepřem a skořicí.

Kvašené houby

Povařené houby naložené do solného roztoku spolu s dalšími ingrediencemi, kvašené, servírované jako příloha.

Máslová omáčka s vejci

Příloha vhodná k zeleninovým salátům.

Máslová omáčka s vejci II.

Omáčka připravená z rozehřátého másla a na tvrdo uvařených vajíček, nasekaných natvrdo.

Moskevské zelí

Na orestované cibulce podušené zelí, zalité rajčatovým protlakem a dochucené kořením, octem a cukrem.

Omáčka s bílým vínem

Omáčka vhodná k vařené rybě.

Pohanka na ruský způsob

Víte jak správně a chutně upravit pohanku? Nevíte? Nevadí! Zde je recept jak se připravuje v Rusku nebo na Ukrajině.

Rajčatová omáčka z rybího vývaru

Recept původem z Ruska na omáčku vhodnou k vařené rybě.

Smažené baklažány s cibulí

Recept původem z Ruska na chutnou přílohu z orestovaných baklažánů.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy