REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

přílohy

Červená řepa dušená na smetaně

Recept z Ruska na dušenou červenou řepu.

Dušené kabačky

Kabačky – druh malých zelených paprik.

Kabačky na sladkokyselo

Kabačky, neboli papriky orestované na oleji a podušené s cukrem, pepřem a skořicí.

Kvašené houby

Povařené houby naložené do solného roztoku spolu s dalšími ingrediencemi, kvašené, servírované jako příloha.

Máslová omáčka s vejci

Příloha vhodná k zeleninovým salátům.

Máslová omáčka s vejci II.

Omáčka připravená z rozehřátého másla a na tvrdo uvařených vajíček, nasekaných natvrdo.

Moskevské zelí

Na orestované cibulce podušené zelí, zalité rajčatovým protlakem a dochucené kořením, octem a cukrem.

Omáčka s bílým vínem

Omáčka vhodná k vařené rybě.

Pohanka na ruský způsob

Víte jak správně a chutně upravit pohanku? Nevíte? Nevadí! Zde je recept jak se připravuje v Rusku nebo na Ukrajině.

Rajčatová omáčka z rybího vývaru

Recept původem z Ruska na omáčku vhodnou k vařené rybě.

Smažené baklažány s cibulí

Recept původem z Ruska na chutnou přílohu z orestovaných baklažánů.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.