přílohy
Červená řepa dušená na smetaně
Recept z Ruska na dušenou červenou řepu.
Dušené kabačky
Kabačky – druh malých zelených paprik.
Kabačky na sladkokyselo
Kabačky, neboli papriky orestované na oleji a podušené s cukrem, pepřem a skořicí.
Kvašené houby
Povařené houby naložené do solného roztoku spolu s dalšími ingrediencemi, kvašené, servírované jako příloha.
Máslová omáčka s vejci
Příloha vhodná k zeleninovým salátům.
Máslová omáčka s vejci II.
Omáčka připravená z rozehřátého másla a na tvrdo uvařených vajíček, nasekaných natvrdo.
Moskevské zelí
Na orestované cibulce podušené zelí, zalité rajčatovým protlakem a dochucené kořením, octem a cukrem.
Omáčka s bílým vínem
Omáčka vhodná k vařené rybě.
Pohanka na ruský způsob
Víte jak správně a chutně upravit pohanku? Nevíte? Nevadí! Zde je recept jak se připravuje v Rusku nebo na Ukrajině.
Rajčatová omáčka z rybího vývaru
Recept původem z Ruska na omáčku vhodnou k vařené rybě.
Smažené baklažány s cibulí
Recept původem z Ruska na chutnou přílohu z orestovaných baklažánů.
reklama