REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dublinský guláš

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Guláš z malých kousků libového vepřového masa, kapusty a brambor.


Ingredience:
Rozpis na dvě porce:
300 gbrambor
200 glibového vepřového masa
200 gkapusty
40 gcibule
10 goleje
majoránka
česnek
pepř
sůl
voda na podlití

Postup:

1. Cibuli a česnek nadrobno nakrájíme a zpěníme na oleji
2. Přidáme menší kostky masa a zprudka je opečeme
3. Směs osolíme, opepříme, podlijeme horkou vodou a dusíme
4. K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené brambory a na nudličky nakrájenou kapustu
5. Vše udusíme doměkka a hotové kořeníme majoránkou.

Poznámka:

Hodnota dvou porcí je 3267 kJ.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy