REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Drátenický bůček s pivem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky bůčku podušené doměkka se zeleninou, podlité pivem.


Ingredience:
500-600 gbůčku
600 gmíchané zeleniny
250 mlpiva
mletý pepř
drcený kmín
olej
sůl

Postup:

1. Z libového bůčku nakrájíme plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem
2. Potom plátky masa osmažíme po obou stranách na rozehřátém oleji, podlijeme asi 100 ml piva a dusíme do poloměkka
3. Během dušení si očistíme zeleninovou směs nejméně ze 4 druhů zeleniny a nakrájíme na malé kousky
4. Připravenou směs přidáme k masu, zalijeme zbývajícím pivem a společně dusíme, až je vše měkké.

Doporučení:

Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy