REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Domikát z Donoval

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka ze Slovenska připravená z brynzy, cibule, rozškvařené slaniny, másla a koření.


Ingredience:
150 gbrynzy
1 lžícemásla
1 lžícepokrájené rozškvařené slaniny
1 kscibule
1 lvody z vařených brambor
sladká paprika
pepř
sůl

Postup:

1. Brynzu za stálého míchání rozvaříme ve vodě, v níž jsme vařili brambory
2. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, máslo, utlučený kmín, papriku, slaninu a podle chuti dosolíme
3. Společně promícháme a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy