REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Domácí Harissa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Harissa je druh ostré kořenící směsi. Pochází z Tuniska a je oblíbena i v Alžírsku, Maroku a na Blízkém východě. V severní Africe se používá téměř ke všem jídlům.


Ingredience:
4 kschilli papričky
3 ksstroužky česneku
3 lžíceolivovýho oleje
1/2 lžičkymleté červené papriky
mletý kmín
pepř
sůl

Postup:

1. Papričky nakrájíme na kusy
2. Všechny ingredience spolu s nakrájenými papričkami a kořením rozmixujeme dohladka.

Poznámka:

Recept ze stránky: Vaření a pečení s láskou – autorka receptu i fotografie: Tereza Buranská

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy