Opravdu zběsile rychlý dezert připravený z pařížského krému z prášku, dětských piškotů a rozpuštěné hořké čokolády.
Ingredience:
1 sáček | pařížského krému v sáčku |
1 balení | dětských piškotů |
1 ks | čokolády na vaření |
mléko |
Postup:
1. Pařížský krém připravíme podle návodu na obalu; obsah promícháme s mlékem a šleháme 3 minuty
2. Čokoládu na vaření rozpustíme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě
3. Do mísy vyskládáme část dětských piškotů, přes ně rozprostřeme část pařížského krému, vrstvy opakujeme
4. Nakonec povrch dezertu polijeme rozpuštěnou čokoládou a dáme do lednice vychladit.
Vodní lázeň – Nádobu s pokrmem vložíme do hrnce do poloviny naplněného horkou vodou, kterou udržujeme těsně pod bodem varu.
Poznámka:Foto i recept: Jolana Tremková