REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dezert „Rychle a zběsile“

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opravdu zběsile rychlý dezert připravený z pařížského krému z prášku, dětských piškotů a rozpuštěné hořké čokolády.


Ingredience:
1 sáčekpařížského krému v sáčku
1 balenídětských piškotů
1 ksčokolády na vaření
mléko

Postup:

1. Pařížský krém připravíme podle návodu na obalu; obsah promícháme s mlékem a šleháme 3 minuty
2. Čokoládu na vaření rozpustíme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě
3. Do mísy vyskládáme část dětských piškotů, přes ně rozprostřeme část pařížského krému, vrstvy opakujeme
4. Nakonec povrch dezertu polijeme rozpuštěnou čokoládou a dáme do lednice vychladit.

Doporučení:

Vodní lázeň – Nádobu s pokrmem vložíme do hrnce do poloviny naplněného horkou vodou, kterou udržujeme těsně pod bodem varu.

Poznámka:

Foto i recept: Jolana Tremková

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy