REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dezert „Rychle a zběsile 2“

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další varianta dezertu z piškotů ochucených tvarohem smíchaným se zakysanou smetanou a cukrem, politého rozpuštěnou čokoládou.


Ingredience:
1 vaničkaměkkého tvarohu
1 kelímekzakysané smetany
1 balíčekdětských piškotů
2-4 lžícecukru
1 ksčokolády na vaření
sezónní ovoce (jahody, maliny, borůvky ...)

Postup:

1. Zakysanou smetanu smícháme s měkkým tvarohem a cukrem, cukru dáme dle chuti
2. Čokoládu na vaření rozpustíme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě
3. Do mísy vyskládáme část dětských piškotů, na ně rozprostřeme část tvarohové směsi a ovoce, pak dáme další vrstvu piškotů, ochucený tvaroh, ovoce …. vrstvy opakujeme
4. Povrch dezertu polijeme rozpuštěnou čokoládou a dáme do lednice vychladit.

Doporučení:

Místo čokolády stačí použít čokoládový toping.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy