REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Cuketový tatarák

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tatrák z cuket ochucený navíc dužinou rajských jablíček, servírovaný nejlépe na topinkách.


Ingredience:
1-2 kscukety
olej na smažení
Na dochucení:
3 lžíceolivového oleje
2 lžícepálivé chilli omáčky
1 lžičkaworcesterové omáčky
1 lžičkabílého pepře
1 lžičkasoli
3-4 ksstroužky česneku
2 ksrajčata

Postup:

1. Cuketu nastrouháme na jemno a lehce vymačkáme, orestujeme ji na pánvi na kapce olivového oleje, dokud trošku nepovolí, pak necháme vychladnout
2. Mezitím, co se nám cuketa chladne, prolisujeme rajská jablíčka přes síto
3. Prolisovanou dužinu rajčat a cuketu promícháme spolu s olivovým olejem a rozetřeným česnekem, dochutíme solí, pepřem, worcesterovou a pálivou chilli omáčkou
4. Takto připravený tatarák podáváme nejlépe na topinkách.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autorka: Barbora Jollinka Charvátová, volně upraveno ReceptyOnLine.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy