REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čokojahody

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlý dezert z čerstvých jahod máčených v čokoládě, obalených v nasekaných pistáciových oříšcích.


Ingredience:
20-25 ksčerstvých velkých zralých jahod i se stopkou
3 kstabulky čokolády 60 %
130 gpistíciových oříšků

Postup:

1. Jahody opláchneme pod tekoucí studenou vodou a necháme důkladně okapat
2. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, pistácie nasekáme nadrobno
3. Jednotlivé jahody máčíme v rozpuštěné čokoládě a pak je obalíme v nasekaných oříšcích
4. Obalené jahody dáme do lednice na 15 minut vychladit.

Poznámka:

Vodní lázeň – Nádobu s pokrmem vložíme do hrnce do poloviny naplněného horkou vodou, kterou udržujeme těsně pod bodem varu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy