REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Citronová pěna

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Osvěžující svačinka z uvařené krupice, cukru, citronové šťávy a ovoce.


Ingredience:
500 mlvody
100 gcukru krupice
50 gkrupice
2 kscitronů
ovoce podle chuti

Postup:

1. Krupici a cukr smícháme se studenou vodou a necháme stát asi 30 minut, potom svaříme na řídkou kaši
2. Do prochladlé kaše vmícháme šťávu ze 2 citronů a šleháme ručním šlehačem do úplného vychladnutí
3. Rozdělíme do misek, ozdobíme nepříliš kyselým ovocem a necháme chvíli ztuhnout.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy