REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ciabatta s paštikou z bílých fazolí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečená ciabatta potřená paštikou z bílých fazolí a dalších ingrediencí, ozdobená tymiánem.


Ingredience:
2-3 ksciabatty
čerstvý tymián
olej na opečení
Na paštiku:
400 gbílých fazolí v konzervě
3 lžíceolivovího oleje
1 lžícenasekaného rozmarýnu
3 ksstroužků česneku
šťáva z 1 citronu
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Okapané fazole, oloupané na hrubo nakrájené stroužky česneku, na jemno nasekaný rozmarýn, olivový olej a citronovou šťávu dohladka rozmixujeme tyčkovým mixérem
2. Pak podle chuti osolíme a opepříme
3. Ciabatty nakrájené na plátky opečeme po obou stranách na troše rozehřátého oleje, potřeme připravenou paštikou a ozdobíme čerstvým tymiánem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy