REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chřest po sevillsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Teplý předkrm z chřestu (špargle).


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
600 gchřestu
1 ks vejce uvěřené natvrdo
1 ks stroužek česneku
1 ks plátek žemlovky
ocet
olej
sůl

Postup:

1. Chřest očistíme a odkrojíme tvrdé konce
2. Na oleji osmahneme česnek a plátek žemlovky, vyjmeme je, do oleje přidáme chřest, podlijeme trochou vařící vody, osolíme a podusíme doměkka
3. Mezitím rozetřeme česnek, žemlovku a trochu octa, přidáme nadrobno nakrájené vejce, promícháme a podáváme s chřestem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy