REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chilli brambory

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Předvařené brambory plněné směsí z mletého masa, chilli papričky a dalších ingrediencí, zabalené do alobalu, na grilu dopečené.


Ingredience:
4 ksvelkých brambor
voda
sůl
Na nápň:
1/2 hrnkuvody
1 lžíceoleje
100 gmletého masa (hovězí a vepřové)
1 ksrajského protlaku
1 ksplechovky červených fazolí
1 kschilli papričky
1 kscibule
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Dobře očištěné brambory ve slupce předvaříme 10 minut ve vroucí osolené vodě
2. Na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou na kostičky nakrájenou cibuli, když je měkká, přidáme mleté maso, očištěnou, na drobno nasekanou chilli papričku a když začne maso hnědnout, přidáme rajský protlak, vodu, vsypeme propláchnuté fazole, promícháme a dochutíme solí a pepřem 3. Připravíme si 4 kousky alobalu, brambory na ně položíme, rozřízneme je do kříže, mírně rozevřeme a naplníme připravenou směsí
4. Dobře zabalíme a v alobalu je dopečeme na grilu cca 10-15 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy