REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chilli-bazalková marináda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant marinády vhodné na marinování krevet a mořských plodů.


Ingredience:
60 mlbílého vína
2 lžičkyhrubozrnné hořčice
2 lžíceolivového oleje
1 lžícenasekané bazalky
1 kschilli papričky

Postup:

1. Bílé víno smícháme s olivovým olejem
2. Přidáme přepůlenou chilli papričku, na drobno nasekanou bazalku a hořčici 3. Vše dobře promícháme a vytvoříme tak marinádu.

Aplikace marinády:
Krevety nebo mořské plody dáme do mísy, zalijeme marinádou a necháme v chladu minimálně 4 hodiny odležet. Během marinování několikrát promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy