REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Citronovo-bylinková marináda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marináda, která se výborně hodí na rybí maso. Vyzkoušejte pstruha,tilápii, makrelu, candáta, mečouna nebo třeba lososa.


Ingredience:
2 lžičkynastrouhané citronové kůry
2 lžičkyčerstvého kopru
1 lžičkačerstvého rozmarýnu
2 ksstroužku česneku
100 mlolivového oleje
bílý pepř
sůl

Postup:

1. V nádobce s víčkem smíchejte citronovou kůru, rozmačkaný česnek, nasekaný rozmarýn a kopr, bílý pepř a sůl
2. Přidejte olivový olej
3. Nádobku uzavřete a protřepejte
4. Marinádou potřete rybí filety nebo podkovy a uložte do chladu alespoň na 3 hodiny.

Poznámka:

Autor textu i fotografie: Daniela Svobodová. Další recepty autorky najdete na jejich stránkách zde: Daniela ráda vaří …. a píše.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy