REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Česnekové bagetky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Půlky baget potřené prolisovaným česnekem smíchaným s olivovým olejem, v troubě pod grilem zapečené.


Ingredience:
4-5 kskrátkých bagetek
1 paličkačesneku
1 dclolivového oleje
sůl

Postup:

1. Česnek utřeme se solí a smícháme s olivovým olejem, necháme chvíli stát
2. Begetky podélně překrojíme a vnitřní strany pečiva potřeme připraveným česnekovým olejem
3. V troubě vyhřáté na 200 °C spolu se zapnutým vrchním grilem zapečeme dorůžova.

Doporučení:

Pokud do olivového oleje přidáme ještě nasekané bylinky, dostaneme česnekové bagety s vůní bylinek.

Poznámka:

Můžeme použít i dlouhé bagety, které nakrájíme na čtvrtky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy