REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Česneková omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Krémově zbarvená studená omáčka.


Ingredience:
Na 0,5 kg omáčky:
400 gmajonézy (základní)
75 gmléka
15 gbílého vína
15 gčesneku
10 gsoli

Postup:

1. Majonézu rozmícháme s mlékem a vínem na omáčku
2. Čerstvý oloupaný česnek jemně utřeme se solí (můžeme prolisovat) a dobře promícháme s majonézovou omáčkou.

Doporučení:

Používejte náš český česnek, který je aromatičtější než česneky dovážené ze zahraničí.

Poznámka:

Výborně chutná ke grilovaným masům.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy