REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Česneková omáčka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Omáčka připravená ze zakysané smetany, prolisovaného česneku, nasekané pažitky a čerstvě drceného pepře.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
250 gzakysané smetany
4-5 ksvětších stroužků česneku
1 lžičkanasekané pažitky
špetka čerstvě drceného pepře
sůl

Postup:

1. Zakysanou smetanu smícháme s prolisovaným česnekem
2. Přidáme nasekanou pažitku a čerstvě drcený pepř, dle chuti osolíme
3. Vše důkladně promícháme, nakonec omáčku dáme vychladit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy