REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Broskvový dip

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dip připravený z broskvové marmelády, jablečného octa, dijonské hořčice a chilli papričky.


Ingredience:
6 lžicbroskvové marmelády
1 lžičkadijonské hořčice
1 lžičkajablečného octa
1 kschilli papričky

Postup:

1. Broskvovou marmeládu mírně zahřejeme a promícháme s dijonskou hořčicí a jablečným octem
2. Nakonec do dipu přimícháme jednu očištěnou a nadrobno nasekanou chilli papričkou
3. Dip necháme vychladnout, podáváme ho nejlépe ke grilovaným masům.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy