REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

České zelí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na nudličky nakrájené zelí, podušené.


Ingredience:
500 ghlávkového zelí
80 gsádla
1 ksvelké cibule
1 lžičkacukru
1 lžičkaocta
1 lžičkahladké mouky
cukr dle chuti
voda na podlití

Postup:

1. Zelí nakrájíme na nudličky, osolíme, okmínujeme, přidáme nadrobno posekanou cibuli a zalijeme vodou
2. Dusíme doměkka, pak omastíme, okyselíme, dle chuti osladíme a dosolíme
3. Nakonec zaprášíme hladkou moukou a vše dodusíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy