REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Celerové smaženky toustové

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tousty z obou stran opečené na sucho nebo na oleji, pak pokladené celerovo-sýrovou směsí spojenou vejci a opečené dozlatova.


Ingredience:
1 balenítoustového chleba
150 gtrdého sýru
150 gceleru
2 ksvejce
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Celer a sýr nastrouháme na hrubém struhadle a spojíme s vejci, osolíme, opepříme
2. Tousty nejprve opečeme na oleji nebo na sucho (jak jsme zvyklí), pak poklademe jednu stranu směsí, přitiskneme a dáme směsí dolů ještě opéct na oleji.

Poznámka:

Zdroj: V kuchyni vždy otevřeno. Další recepty najdete také na blogu: V kuchyni vždy otevřeno ….

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy