REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bylinkový tvaroh

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Měkký tvaroh smíchaný se zakysanou smetanou, ochucený nasekanými čerstvými bylinkami, česnekem, pepřem a solí. Takto upravený tvaroh je skvělý jako příloha ke smaženým, pečeným nebo grilovaným pokrmům, či jako chutná pomazánka na chleba.


Ingredience:
250 gměkkého tvarohu
150 gzakysané smetany
1 hrstčerstvých bylinek (petrželová nať, pažitka, bazalka, rozmarýn ...)
2 ksstroužky česneku
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Tvaroh smícháme se zakysanou smetanou
2. Přimícháme do něj prolisované stroužky česneku a čerstvě nasekané bylinky
3. Hmotu okořeníme pepřem, dle chuti ji osolíme a necháme chvíli odležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy