REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bylinková kaše

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bylinkovou kaši servírujeme například ke smaženému vepřovému nebo kuřecímu masu, či smažené rybě.


Ingredience:
1 kgbrambor
100 gmásla
150 mlmléka
2 lžícečerstvé hladkolisté petrželky
2 lžícečerstvé pažitky
1 lžícečerstvého kopru
voda
sůl

Postup:

1. Oloupané a pokrájené brambory uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, pak je scedíme a rozšťoucháme
2. K bramborám přidáme povolené máslo, přilijeme horké mléko a vařečkou nebo metličkou vymícháme do hladké kaše
3. Kaši osolíme a dochutíme nasekanými bylinkami, zamícháme a můžeme servírovat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy