REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Buřty v pikantním nálevu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na kolečka nakrájená uzenina s plátky cibule ve vařeném pikantním nálevu. Po rozležení v chladu chutná výtečně.


Ingredience:
500 gkvalitních buřtů (nebo kabanosu)
200 gcibule
Nálev:
8 lžicvody
4 lžíce plnotučné hořčice
4 lžíce worchestru
4 lžíce kečupu
4 lžíce oleje
4 lžíce octa
1/2 lžičky chilli
sůl

Postup:

1. Buřty nebo kabanos nakrájíme na kolečka, cibuli přepůlíme, nakrájíme na plátky
2. Buřty promícháme z cibulí a naplníme sklenici
3. Z uvedených surovin svaříme nálev, během vaření nálev mícháme, aby se suroviny spojily
4. Horkým nálevem zalijeme buřty s cibulí
5. Po vychladnutí uzavřeme víčkem a v lednici necháme minimálně 4 dny rozležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy