Na kolečka nakrájená uzenina s plátky cibule ve vařeném pikantním nálevu. Po rozležení v chladu chutná výtečně.
Ingredience:
500 g | kvalitních buřtů (nebo kabanosu) |
200 g | cibule |
Nálev: | |
8 lžic | vody |
4 lžíce | plnotučné hořčice |
4 lžíce | worchestru |
4 lžíce | kečupu |
4 lžíce | oleje |
4 lžíce | octa |
1/2 lžičky | chilli |
sůl |
Postup:
1. Buřty nebo kabanos nakrájíme na kolečka, cibuli přepůlíme, nakrájíme na plátky
2. Buřty promícháme z cibulí a naplníme sklenici
3. Z uvedených surovin svaříme nálev, během vaření nálev mícháme, aby se suroviny spojily
4. Horkým nálevem zalijeme buřty s cibulí
5. Po vychladnutí uzavřeme víčkem a v lednici necháme minimálně 4 dny rozležet.